Q-tar – ideoi – suunnittelee – valmistaa

Työn vaiheet

Työn vaiheet

Projekti alkaa yleensä siitä, että asiakas antaa aiheen, kuvat ja mahdollisesti myös tekstit. Toteutukseen saan useimmiten vapaat kädet. Asiakas saa alustavan vedoksen ja työtä kehitetään yhdessä asiakkaan toiveiden mukaan. Asiakkaan hyväksymä työ tehdään metalliksi tai muuhun haluttuun materiaaliin. Sen jälkeen on vuorossa työn kokoaminen ja hitsaustyöt sekä mahdolliset puhallus-, sinkitys- ja maalaustyöt. Työvaiheet vievät aikaa, joten toimitusajat vaihtelevat 6–8 viikon välillä. Isoimmissa töissä menee aikaa pitempäänkin. Välillä tehdään pikaisesti, mikäli kiireellisiä töitä ilmaantuu. Tuotteitamme menee paljon lahjoiksi ja jos lahja ei aivan ehdi juhlapäiväksi perille, olemme toimittaneet työstä vedoksen, jonka voi laittaa vaikka kortin väliin. Lisäksi meiltä on saatavissa lahjakortteja.

Materiaalit ja jatkokäsittely

Materiaalina on pääasiallisesti teräs, mutta kylttejä voidaan tehdä myös ruostumattomasta teräksestä, laatoista ja muista metalleista sekä materiaaleista. Muiden materiaalien osalta ota yhteyttä sähköpostitse tai tarjouspyyntölomakkeella. Materiaaleihin on mahdollista saada erilaiset käsittelyt tarpeen mukaan: raepuhallus, hiekkapuhallus, sinkkimaalaus, pulverimaalaus, epoksimaalaus jne. Toimitamme myös käsittelemättömiä metallituotteita, jotka asiakas saa halutessaan itse maalata.

Helppo maalausohje kotona tehtäväksi:
1. Puhdista metalli tinnerillä tai tärpätillä
2. Maalaus sinkki-maalilla (sisäkäyttöön tulevissa töissä tätä ei välttämättä tarvitse)
3. Pohjamaalaus
4. Lopuksi pintamaalaus

Tekstit ja kuviot

Tekstit ja kuviot on mahdollista saada tuotteisiin joko reikänä, tarrana tai kohokirjaimina tai -kuvioina.

Valot ja lisäkoristeet

Voimme asentaa LED-valot mihin tahansa tuotteistamme. Valo saa tuotteet elämään. Huomioi, että valaistuksen perusväri on viileä valkoinen. RGB ja lämmin valkoinen ovat saatavilla erillisestä pyynnöstä. Voit valita tuotteisiimme myös lisäkoristeita, tässä muutamia (lisää voi pyytää yhteystiedoistamme)

sipulikoristepallo2 kehra1